Varkensmignonnette met romanesco
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensmignonnette met romanesco

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker sappig stukje vlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de torentjes van de kool.

    Snipper de sjalot fijn.

    Hak de walnoten grof.

    Hak de bieslook.

  2. 2

    Kook de kooltorentjes beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Stoof het gesnipperde sjalotje in een flinke klont boter, doe er de gehakte walnoten bij en bak enkele minuten mee.

  4. 4

    Voeg er de beetgare romanescotorentjes bij en roer voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout en strooi er wat gehakte bieslook over.

  5. 5

    Bak intussen in een pan de varkensmignonnettes 2 minuten aan elke kant in wat boter. Kruid met peper en zout. Lekker met tagliatelle of rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de torentjes van de kool.

    Snipper de sjalot fijn.

    Hak de walnoten grof.

    Hak de bieslook.

  2. 2

    Kook de kooltorentjes beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Stoof het gesnipperde sjalotje in een flinke klont boter, doe er de gehakte walnoten bij en bak enkele minuten mee.

  4. 4

    Voeg er de beetgare romanescotorentjes bij en roer voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout en strooi er wat gehakte bieslook over.

  5. 5

    Bak intussen in een pan de varkensmignonnettes 2 minuten aan elke kant in wat boter. Kruid met peper en zout. Lekker met tagliatelle of rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.