Gevulde koolvisrolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde koolvisrolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ansjovisfilets in stukjes, plet de knoflook en hak de peterselie fijn. Snij de tomaten in blokjes en snij de ui fijn. 

  2. 2

    Meng 80 g broodkruim met 5 cl room, 2 uitgelekte ansjovisfilets (in stukjes), 1 geplet knoflookteentje, 1 ei en 2 eetlepels gehakte peterselie.

  3. 3

    Pureer met de staafmixer en strijk het op 8 koolvisfilets. Rol deze stevig op en zet ze in een ovenschaal.

  4. 4

    Leg er tomatenblokjes en fijngesneden ui bij. Sprenkel er 15 cl droge witte wijn over en 1 eetlepel olijfolie. Zet 15 à 20 minuten in de oven op 200° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ansjovisfilets in stukjes, plet de knoflook en hak de peterselie fijn. Snij de tomaten in blokjes en snij de ui fijn. 

  2. 2

    Meng 80 g broodkruim met 5 cl room, 2 uitgelekte ansjovisfilets (in stukjes), 1 geplet knoflookteentje, 1 ei en 2 eetlepels gehakte peterselie.

  3. 3

    Pureer met de staafmixer en strijk het op 8 koolvisfilets. Rol deze stevig op en zet ze in een ovenschaal.

  4. 4

    Leg er tomatenblokjes en fijngesneden ui bij. Sprenkel er 15 cl droge witte wijn over en 1 eetlepel olijfolie. Zet 15 à 20 minuten in de oven op 200° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.