Pittige kip met mie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige kip met mie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pikant

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vel van de kip,  maar snij niet in het vlees!

  2. 2

    Meng 2 el sojasaus met het vijfkruidenpoeder. Wrijf de kippenborsten hiermee in en leg in een kom. Dek de kom af met plasticfolie en zet 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Kook de sobamie in een grote pan met licht geozuten kokend water in 5 minuten beetgaar. Spel de mie af met koud water.

  4. 4

    Doe de mie in een kom en schep er de koriander en de resterende sojasaus door. Zet apart.

  5. 5

    Verhit een grillpan, rooster de stukken kip aan elke kant 5 minuten.

  6. 6

    Snij de kippenborsten in plakken en serveer met de mie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vel van de kip,  maar snij niet in het vlees!

  2. 2

    Meng 2 el sojasaus met het vijfkruidenpoeder. Wrijf de kippenborsten hiermee in en leg in een kom. Dek de kom af met plasticfolie en zet 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Kook de sobamie in een grote pan met licht geozuten kokend water in 5 minuten beetgaar. Spel de mie af met koud water.

  4. 4

    Doe de mie in een kom en schep er de koriander en de resterende sojasaus door. Zet apart.

  5. 5

    Verhit een grillpan, rooster de stukken kip aan elke kant 5 minuten.

  6. 6

    Snij de kippenborsten in plakken en serveer met de mie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.