Aalbessen-crumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aalbessen-crumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de boter in stukjes. Doe ze in een schaal met de bloem, het amandelpoeder, de suiker en een snuifje zout. Kneed met de vingers tot een kruimelig mengsel . Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  3. 3

    Vet kleine ovenschaaltjes in met boter en bestrooi met suiker. Maak de bessen schoon, spoel ze en dep ze goed droog.

  4. 4

    Verdeel de bessen over de bakvormpjes en bestrooi met de crumble. Zet ±20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de boter in stukjes. Doe ze in een schaal met de bloem, het amandelpoeder, de suiker en een snuifje zout. Kneed met de vingers tot een kruimelig mengsel . Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  3. 3

    Vet kleine ovenschaaltjes in met boter en bestrooi met suiker. Maak de bessen schoon, spoel ze en dep ze goed droog.

  4. 4

    Verdeel de bessen over de bakvormpjes en bestrooi met de crumble. Zet ±20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.