Mojito granité
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mojito granité

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Giet 300 ml water met het limoensap, de rum en de suiker in een pannetje en laat de suiker op een zacht vuur volledig oplossen.

  2. 2

    Doe er, van het vuur af, de munt bij en mix goed fijn met een staafmixer.

  3. 3

    Giet de mojito in een afsluitbaar bakje en laat een uur opstijven in de diepvriezer. roer er daarna om het halfuur even door met een vork, tot zich kleine kristalletjes vormen. doe dit gedurende 4 uur.

  4. 4

    Meng de rietsuiker met de fleur de sel in een kommetje. Pers het sap van de limoen in een andere kom en dompel er voorzichtig de rand van elk cocktailglas in. dop daarna de rand van het glas in de suiker-zoutmix.

  5. 5

    Vul de glaasjes met de mojitogranité en werk af met een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Giet 300 ml water met het limoensap, de rum en de suiker in een pannetje en laat de suiker op een zacht vuur volledig oplossen.

  2. 2

    Doe er, van het vuur af, de munt bij en mix goed fijn met een staafmixer.

  3. 3

    Giet de mojito in een afsluitbaar bakje en laat een uur opstijven in de diepvriezer. roer er daarna om het halfuur even door met een vork, tot zich kleine kristalletjes vormen. doe dit gedurende 4 uur.

  4. 4

    Meng de rietsuiker met de fleur de sel in een kommetje. Pers het sap van de limoen in een andere kom en dompel er voorzichtig de rand van elk cocktailglas in. dop daarna de rand van het glas in de suiker-zoutmix.

  5. 5

    Vul de glaasjes met de mojitogranité en werk af met een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.