Platte kaastaart in een glaasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Platte kaastaart in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

     Verkruimel de koekjes en meng met de zachte boter. Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan.

  2. 2

    Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water. Smelt de chocolade met 2 el melk.

  3. 3

    Klop de room stijf. Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng eerst de platte kaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel. Spatel de room door het mengsel. Verdeel over de glaasjes.

  4. 4

    Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur. Werk de glaasjes af met vers fruit en een muntblaadjes, strooi er nog wat poedersuiker over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

     Verkruimel de koekjes en meng met de zachte boter. Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan.

  2. 2

    Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water. Smelt de chocolade met 2 el melk.

  3. 3

    Klop de room stijf. Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng eerst de platte kaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel. Spatel de room door het mengsel. Verdeel over de glaasjes.

  4. 4

    Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur. Werk de glaasjes af met vers fruit en een muntblaadjes, strooi er nog wat poedersuiker over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.