Oventomaten met feta en uienringen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oventomaten met feta en uienringen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten, dep ze droog en halveer ze. Spoel de peterselie en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij in ringen. Snij de fetakaas in plakjes.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook en meng met 5 eetlepels olijfolie tot knoflookolie.

  3. 3

    Leg de tomaten met de snijkant naar boven in een ingevette ovenschaal en beleg met de kaas en de uiringen. Besprenkel met de knoflookolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schuif de tomaten 8 minuten in de oven tot de kaas licht begint te smelten. Bestrooi met de peterselie en serveer met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten, dep ze droog en halveer ze. Spoel de peterselie en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij in ringen. Snij de fetakaas in plakjes.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook en meng met 5 eetlepels olijfolie tot knoflookolie.

  3. 3

    Leg de tomaten met de snijkant naar boven in een ingevette ovenschaal en beleg met de kaas en de uiringen. Besprenkel met de knoflookolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schuif de tomaten 8 minuten in de oven tot de kaas licht begint te smelten. Bestrooi met de peterselie en serveer met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.