Hartige brownies
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige brownies

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en knoflook. Snij het wit van de stengels prei in ringen. Fruit de ui aan in wat olijfolie. Voeg er de prei en de knoflook aan toe en roerbak tot de groenten beetgaar zijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Voeg er de bloem, de pesto, de ricotta en de helft van de parmezaan aan toe. Meng goed en doe er de groenten bij. Doe het mengsel in een goed ingevette of met bakpapier beklede bakplaat (of ovenschaal). Strooi er de rest van de parmezaan over. Bak in 25 tot 30 minuten goudbruin in de oven.

  4. 4

    Snij de koek, net zoals brownies, in vierkante stukken

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en knoflook. Snij het wit van de stengels prei in ringen. Fruit de ui aan in wat olijfolie. Voeg er de prei en de knoflook aan toe en roerbak tot de groenten beetgaar zijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Voeg er de bloem, de pesto, de ricotta en de helft van de parmezaan aan toe. Meng goed en doe er de groenten bij. Doe het mengsel in een goed ingevette of met bakpapier beklede bakplaat (of ovenschaal). Strooi er de rest van de parmezaan over. Bak in 25 tot 30 minuten goudbruin in de oven.

  4. 4

    Snij de koek, net zoals brownies, in vierkante stukken

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.