Zalm met pesto en erwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm met pesto en erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Roze vis in een groen jasje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snij reepjes van 1 citroenschil met behulp van een zestemesje. Pers de citroen uit. 

  2. 2

    Besprenkel de zalmmoten met citroensap en laat 5 minuten trekken. Stamp de peperbolletjes
    fijn in de vijzel. Leg de zalmmoten in een ovenschaal en overgiet ze met de visfond. Pocheer 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Stoom de aardappeltjes en de erwten (apart). Breng de erwtjes op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snij de resterende citroen in partjes. Druppel wat pesto over de vis en bestrooi met 
    citroenzeste en zwarte peper. Serveer met aardappelen en de erwtjes en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Snij reepjes van 1 citroenschil met behulp van een zestemesje. Pers de citroen uit. 

  2. 2

    Besprenkel de zalmmoten met citroensap en laat 5 minuten trekken. Stamp de peperbolletjes
    fijn in de vijzel. Leg de zalmmoten in een ovenschaal en overgiet ze met de visfond. Pocheer 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Stoom de aardappeltjes en de erwten (apart). Breng de erwtjes op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snij de resterende citroen in partjes. Druppel wat pesto over de vis en bestrooi met 
    citroenzeste en zwarte peper. Serveer met aardappelen en de erwtjes en een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.