• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoen uit de wok met broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker licht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de paprika schoon, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij hem in reepjes. Snij de kalkoen in blokjes. Rasp de gember fijn. Snipper de ui en het teentje knoflook fijn.

  2. 2

    Blancheer de broccoliroosjes 5 minuten in lichtgezouten water met citroensap. Spoel meteen onder koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Meng de ketchup met de sojasaus en de gember. Vermeng met de kalkoenblokjes en laat 5 minuten marineren.

  4. 4

    Neem de kalkoen uit de marinade en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak het vlees aan. Voeg broccoli, paprika, ui, knoflook en de marinade toe. Roerbak 5 tot 8 minuten. Kruid met peper en zout en serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de paprika schoon, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij hem in reepjes. Snij de kalkoen in blokjes. Rasp de gember fijn. Snipper de ui en het teentje knoflook fijn.

  2. 2

    Blancheer de broccoliroosjes 5 minuten in lichtgezouten water met citroensap. Spoel meteen onder koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Meng de ketchup met de sojasaus en de gember. Vermeng met de kalkoenblokjes en laat 5 minuten marineren.

  4. 4

    Neem de kalkoen uit de marinade en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak het vlees aan. Voeg broccoli, paprika, ui, knoflook en de marinade toe. Roerbak 5 tot 8 minuten. Kruid met peper en zout en serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.