Recept

Toast met kip en eiersalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze met ijskoud water en pel ze. Spoel de lente-uien en snipper in fijne ringen. Spoel de peterselie en snipper fijn.

  2. 2

    Plet de eieren fijn met een vork en meng met de lente-ui, peterselie, mayonaise en yoghurt. Kruid met peper en zout en zet koel weg.

  3. 3

    Spoel de gemende sla en laat uitlekken. Spoel de tomaten en halveer ze. Snij de kipfilet in hapklare stukken. Bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak ze in een grillpan goudbruin aan beide kanten.

  4. 4

    Besmeer de boterhammen aan beide zijden met boter. Maak de grillpan schoon met keukenpapier. Bak de dikke boterhammen aan beide kanten tot een mooie toast.

  5. 5

    Serveer de toast met de salade, de gegrilde kipblokjes en een lepel van de eiersalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast met kip en eiersalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!