Gerookte zalmmousse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gerookte zalmmousse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de gerookte en gepocheerde zalm in stukjes. Pureer ze met de roomkaas en mierikswortelcrème in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.

  2. 2

    Schep of spuit de mousse in glaasjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Snij de korsten van het toastboord en steek er met een uitsteekvorm sterren uit. Rooster goudbruin.

  4. 4

    Werk de glaasjes af met zalmkaviaar (of rode lompviseitjes). Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de gerookte en gepocheerde zalm in stukjes. Pureer ze met de roomkaas en mierikswortelcrème in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.

  2. 2

    Schep of spuit de mousse in glaasjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Snij de korsten van het toastboord en steek er met een uitsteekvorm sterren uit. Rooster goudbruin.

  4. 4

    Werk de glaasjes af met zalmkaviaar (of rode lompviseitjes). Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.