Recept

Gebakken aardappelbolletjes met erwtjes en munt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijk bijgerechtje.

bereiding
  1. 1

    Laat de erwtjes ontdooien. Schil de aardappelen. Haal met behulp van een parisiennelepel bolletjes uit de aardappelen. Blancheer ze in lichtgezouten water. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Spoel de munt en de kervel en snipper de helft fijn. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking.

  2. 2

    Fruit de sjalot en de knoflook in een mix van boter en olijfolie. Voeg de aardappelbolletjes toe en roerbak ze tot ze gaar zijn en een korstje hebben. Voeg de erwtjes en de gehakte kruiden toe en breng op smaak met peper en zout. Werk af met een plukje munt en kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken aardappelbolletjes met erwtjes en munt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!