Stoofvlees van everzwijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofvlees van everzwijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak in het wildseizoen eens stoofvlees van everzwijn: niet moeilijker om te maken dan gewoon stoofvlees, en superlekker.

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en de pompoen en spoel de selder. Snij de groenten in stukken. Pel de sjalotten.

  2. 2

    Doe de rozemarijn, peperbolletjes, mosterdzaadjes, komijn, cayennepeper en een snuifje zout in een vijzel en stamp fijn.

  3. 3

    Braad het vlees aan in olijfolie. Voeg de groenten, de tomatenpuree en de kruidenmix toe. Blus met de wijn en schenk er de wildfond bij. Laat 2 uur zachtjes sudderen.

  4. 4

    Doe de geraspte citroenschil, marsala en balsamicoazijn bij de stoverij en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en de pompoen en spoel de selder. Snij de groenten in stukken. Pel de sjalotten.

  2. 2

    Doe de rozemarijn, peperbolletjes, mosterdzaadjes, komijn, cayennepeper en een snuifje zout in een vijzel en stamp fijn.

  3. 3

    Braad het vlees aan in olijfolie. Voeg de groenten, de tomatenpuree en de kruidenmix toe. Blus met de wijn en schenk er de wildfond bij. Laat 2 uur zachtjes sudderen.

  4. 4

    Doe de geraspte citroenschil, marsala en balsamicoazijn bij de stoverij en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.