Recept

Rundreepjes met oestersaus en bami

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke Aziatische rundschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon.

    Snij de wortelen in plakjes of reepjes.

    Snipper de ui grof.

    Snipper de knoflook.

    Rasp de gember.

  2. Voor de saus

  3. 2

    Meng de oestersaus, de sojasaus, de bruine suiker, de geraspte gember, de gesnipperde knoflook en 3 el olie. Breng op smaak met wat peper en zet apart

  4. 3

    Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 4

    Breng de bouillon aan de kook en blancheer er de groenten even in. Laat uitlekken.

  6. 5

    Verhit wat olie in de wok en roerbak er het vlees in. Voeg er de groenten en de mie aan toe en roerbak weer even. Schenk er de saus bij en warm alles goed door.

    Lekker met gebakken uitjes. Die vindt u ook kant-en-klaar bij de Aziatische producten in de supermarkt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundreepjes met oestersaus en bami

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!