Recept

Minicroque met ham & korianderpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker in hapjesvorm

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de limoenschil. Pers de vrucht uit.

  2. Pesto

  3. 2

    Doe de koriander- en basilicumblaadjes in een vijzel, samen met 1 tl limoenschil, de parmezaan en een beetje olijfolie. Stamp alles fijn en schenk zoveel olijfolie bij als nodig voor een gladde pesto. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.

  4. 3

    Rooster de sneetjes brood. Snij ze diagonaal doormidden.

  5. 4

    Besmeer de toastjes dun met boter. Beleg de helft ervan met ham. Lepel er wat pesto over en strooi er basilicumblaadjes op. Dek af met de rest van de toastjes. Steek vast met een cocktailprikker.

  6. 5

    Verdeel de croques over de borden en garneer met tomaatjes en pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minicroque met ham & korianderpesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!