Bruschetta met zeebarbeel en prosciutto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met zeebarbeel en prosciutto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Antipasti op z'n best

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot en de knoflook.

    Hak de peterselie.

    Spoel de sla.

  2. 2

    Snij het stokbrood in 8 schuine stukken, bestrijk ze met olijfolie en gril ze in de oven of op de barbecue.

  3. 3

    Fruit de ui en de knoflook in 4 el olijfolie tot ze kleuren.

  4. 4

    Doe er de vis en de prosciutto bij en bak tot de vis gaar is. Bestrooi met peper, zout en peterselie.

  5. 5

    Verdeel de sla over 4 bordjes. Leg op elk bord een bruschetta (Italiaans voor een dikke snee gegrild stokbrood met olie en knoflook) met een visfilet en wat prosciutto erop. Lepel er tot slot nog wat olijfolie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot en de knoflook.

    Hak de peterselie.

    Spoel de sla.

  2. 2

    Snij het stokbrood in 8 schuine stukken, bestrijk ze met olijfolie en gril ze in de oven of op de barbecue.

  3. 3

    Fruit de ui en de knoflook in 4 el olijfolie tot ze kleuren.

  4. 4

    Doe er de vis en de prosciutto bij en bak tot de vis gaar is. Bestrooi met peper, zout en peterselie.

  5. 5

    Verdeel de sla over 4 bordjes. Leg op elk bord een bruschetta (Italiaans voor een dikke snee gegrild stokbrood met olie en knoflook) met een visfilet en wat prosciutto erop. Lepel er tot slot nog wat olijfolie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.