Vis met komijn-mosterddressing en orzo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vis met komijn-mosterddressing en orzo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Griekse lekkernij op je bord

bereiding
  1. 1

    Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de laatste 2 minuten de rozijnen even mee koken. Giet af en laat uitlekken.

  2. Dressing

  3. 2

    Meng de komijnzaadjes, graantjesmosterd, witte-wijnazijn en 1 el olijfolie.

  4. 3

    Bestrooi de visfilets lichtjes met bloem. Bak ze 3 à 4 minuten in olijfolie, in een pan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout.

  5. 4

    Schep de pasta en rozijntjes in de borden. Verdeel er de waterkers en pijnboompitten over.

    Leg er de vis bij. Serveer met de dressing in een kommetje apart erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de laatste 2 minuten de rozijnen even mee koken. Giet af en laat uitlekken.

  2. Dressing

  3. 2

    Meng de komijnzaadjes, graantjesmosterd, witte-wijnazijn en 1 el olijfolie.

  4. 3

    Bestrooi de visfilets lichtjes met bloem. Bak ze 3 à 4 minuten in olijfolie, in een pan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout.

  5. 4

    Schep de pasta en rozijntjes in de borden. Verdeel er de waterkers en pijnboompitten over.

    Leg er de vis bij. Serveer met de dressing in een kommetje apart erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.