Lamskotelet met gebakken nieuwe patatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamskotelet met gebakken nieuwe patatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met kerstomaten

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappeltjes goed schoon.Kook ze 10 minuten in lichtgezouten water. Giet af en halveer ze.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook, snij de citroen in partjes. Meng beide in een pan met de aardappelen en met 2 eetlepels olijfolie. Kruid met korianderpoeder, peper en zout. Bak de aardappelen goudbruin.

  3. 3

    Bak de lamskoteletten in een andere pan met olijfolie 2 à 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan, laat het 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Spoel de kerstomaten en bak ze kort in de pan van het vlees, tot ze openbarsten.

  5. 5

    Serveer de koteletjes met de gebakken aardappeltjes en de kerstomaten. Werk af met verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappeltjes goed schoon.Kook ze 10 minuten in lichtgezouten water. Giet af en halveer ze.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook, snij de citroen in partjes. Meng beide in een pan met de aardappelen en met 2 eetlepels olijfolie. Kruid met korianderpoeder, peper en zout. Bak de aardappelen goudbruin.

  3. 3

    Bak de lamskoteletten in een andere pan met olijfolie 2 à 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan, laat het 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Spoel de kerstomaten en bak ze kort in de pan van het vlees, tot ze openbarsten.

  5. 5

    Serveer de koteletjes met de gebakken aardappeltjes en de kerstomaten. Werk af met verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.