Gebakken pladijsfilet met citroen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken pladijsfilet met citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk frisse combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de citroen overlangs. Pers één helft en snij de andere helft in partjes. Spoel de peterselie, dep goed droog en hak fijn. 

  2. 2

    Spoel de pladijsfilets en dep ze droog. Besprenkel de vis met het citroensap en laat 5 minuten trekken.  

  3. 3

    Dep de visfilets droog. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verhit de boter met de olie in een grote braadpan en bak de visfilets op hun velkant 3 tot 4 minuten. Keer ze om, haal de pan van het vuur en laat de vis nog 2 minuten nagaren. Werk af met gehakte peterselie en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de citroen overlangs. Pers één helft en snij de andere helft in partjes. Spoel de peterselie, dep goed droog en hak fijn. 

  2. 2

    Spoel de pladijsfilets en dep ze droog. Besprenkel de vis met het citroensap en laat 5 minuten trekken.  

  3. 3

    Dep de visfilets droog. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verhit de boter met de olie in een grote braadpan en bak de visfilets op hun velkant 3 tot 4 minuten. Keer ze om, haal de pan van het vuur en laat de vis nog 2 minuten nagaren. Werk af met gehakte peterselie en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.