Recept

Komkommergazpacho

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk fris groen soepje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de komkommer en verwijder de zaadjes.

    Snij de komkommer in blokjes.

    Pel de ui en de knoflook.

  2. 2

    Hou wat komkommerblokjes apart voor de afwerking en mix de rest samen met de ui, de knoflook en de groentebouillon in de blender tot een glad soepje.

  3. 3

    Breng de gazpacho op smaak met peper en zout. Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  4. 4

    Serveer de soep met een lepeltje zure room en werk af met blokjes komkommer.

  5. 5

    Voor een fluwelige versie kun je de gazpacho na het mixen nog door een fijne zeef gieten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Komkommergazpacho

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!