Marsepeinen aardappeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Marsepeinen aardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zoet

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof en overgiet met kokend water. Giet na enkele minuten het water af en haal de velletjes van de amandelen. Dep ze droog met een keukenhanddoek. 

  2. 2

    Doe de amandelen met de suiker, het rozenwater, de amaretto en de amandelolie in de keukenmachine en mix tot een gladde pasta. Wikkel in plasticfolie en laat een nacht rusten.

  3. 3

    Kneed de volgende dag de marsepein tot een worst van ongeveer 1,5 cm dik. Snij in schijfjes van ongeveer 1 cm en rol er balletjes van.

  4. 4

    Rol de balletjes daarna door het cacaopoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof en overgiet met kokend water. Giet na enkele minuten het water af en haal de velletjes van de amandelen. Dep ze droog met een keukenhanddoek. 

  2. 2

    Doe de amandelen met de suiker, het rozenwater, de amaretto en de amandelolie in de keukenmachine en mix tot een gladde pasta. Wikkel in plasticfolie en laat een nacht rusten.

  3. 3

    Kneed de volgende dag de marsepein tot een worst van ongeveer 1,5 cm dik. Snij in schijfjes van ongeveer 1 cm en rol er balletjes van.

  4. 4

    Rol de balletjes daarna door het cacaopoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.