Pêche Melba
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pêche Melba

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel, eenvoudig en o zo lekker

bereiding
  1. 1

    Laat de perziken goed uitlekken. Verdeel ze over vier glazen.

  2. 2

    Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen op een bord.

  3. 3

    Schep in elk glas een bolletje vanille-ijs. Overgiet met coulis naar smaak en bestuif met wat poedersuiker.

  4. 4

    Werk af met geroosterde amandelschilfers en wat verse munt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de perziken goed uitlekken. Verdeel ze over vier glazen.

  2. 2

    Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen op een bord.

  3. 3

    Schep in elk glas een bolletje vanille-ijs. Overgiet met coulis naar smaak en bestuif met wat poedersuiker.

  4. 4

    Werk af met geroosterde amandelschilfers en wat verse munt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.