Recept

Gemarineerde kipspiesjes met yoghurtdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker voor op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Snij ze in plakjes en laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de kipfilets in blokjes. Mix alle ingrediënten voor de marinade goed fijn. Wentel er de kipblokjes door en zet minstens 1 uur afgedekt koel weg.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten voor de dipsaus.

  4. 4

    Week 12 houten satéstokjes een halfuur voor gebruik in koud water. Verwarm de grill op de hoogste stand. Spoel de veldsla en kerstomaten. Schep samen in een kom.

  5. 5

    Rijg telkens 2 blokjes kip aan een stokje. Rooster goudbruin op de grill of barbecue, draai ze halverwege om. Serveer ze met de dipsaus, de veldsla en de aardappelplakjes.

  6. 6

    Rijg telkens 2 blokjes kip aan een stokje. Rooster goudbruin op de grill of barbecue, draai ze halverwege om. Serveer ze met de dipsaus, de veldsla en de aardappelplakjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gemarineerde kipspiesjes met yoghurtdip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!