Boeuf Stroganoff
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boeuf Stroganoff

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Reepjes rundvlees en champignons in roomsaus, het gerecht dat de wereld veroverde

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de knoflook fijn. Snipper de sjalotten.  Snij de runderfilet in reepjes en de champignons in  plakjes. 

  2. 2

    Stoof het knoflook en sjalot glazig in een pan met wat boter. Haal ze uit de pan en hou even apart.

  3. 3

    Bak het vlees in dezelfde pan met een klontje boter. Haal de pan van het vuur, flambeer met wodka en blus met de vleesbouillon.

  4. 4

    Voeg er de champignons aan toe en laat ze even garen in de pan. Doe er de tomatenpuree, de gestoofde sjalotten en de knoflook bij. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Werk af met room en eventueel een klontje boter. Serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de knoflook fijn. Snipper de sjalotten.  Snij de runderfilet in reepjes en de champignons in  plakjes. 

  2. 2

    Stoof het knoflook en sjalot glazig in een pan met wat boter. Haal ze uit de pan en hou even apart.

  3. 3

    Bak het vlees in dezelfde pan met een klontje boter. Haal de pan van het vuur, flambeer met wodka en blus met de vleesbouillon.

  4. 4

    Voeg er de champignons aan toe en laat ze even garen in de pan. Doe er de tomatenpuree, de gestoofde sjalotten en de knoflook bij. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Werk af met room en eventueel een klontje boter. Serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.