Spinaziebroodjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spinaziebroodjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een gemengde salade

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C. Pel de ui en snij in ringen. Stoof glazig in olijfolie, voeg de pijnboompitten toe en bak tot ze mooi gekleurd zijn.

  2. 2

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Fruit ze met de knoflook in een andere pan in wat olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Snij de kaas in blokjes. Verdeel het pizzadeeg in 4 stukken. Rol het uit tot schuitjes. Vul ze met de spinazie, de kaas, de ui en de pijnboompitten. 

  4. 4

    Bak de broodjes 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C. Pel de ui en snij in ringen. Stoof glazig in olijfolie, voeg de pijnboompitten toe en bak tot ze mooi gekleurd zijn.

  2. 2

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Fruit ze met de knoflook in een andere pan in wat olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Snij de kaas in blokjes. Verdeel het pizzadeeg in 4 stukken. Rol het uit tot schuitjes. Vul ze met de spinazie, de kaas, de ui en de pijnboompitten. 

  4. 4

    Bak de broodjes 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.