Fish & chips (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fish & chips (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen zijn er dol op

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Boen de aardappelen goed schoon. Dep droog en snij ze in partjes. Spreid de aardappelpartjes uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olie. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Bak de aardappelen ongeveer 45 minuten in de oven, of tot ze gaar zijn.

  3. 3

    Dep de vis droog en snij in reepjes. Kruid met peper en zout. Wentel de stukjes vis in bloem, schud de overtollige bloem af. Bak ze goudbruin in een mengsel van olie en boter.

  4. 4

    Serveer de vis met de aardappelen en citroen. Werk naar smaak af met fleur de sel

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Boen de aardappelen goed schoon. Dep droog en snij ze in partjes. Spreid de aardappelpartjes uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olie. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Bak de aardappelen ongeveer 45 minuten in de oven, of tot ze gaar zijn.

  3. 3

    Dep de vis droog en snij in reepjes. Kruid met peper en zout. Wentel de stukjes vis in bloem, schud de overtollige bloem af. Bak ze goudbruin in een mengsel van olie en boter.

  4. 4

    Serveer de vis met de aardappelen en citroen. Werk naar smaak af met fleur de sel

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.