• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Trifle met bessen en witte chocolademousse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk rood-wit dessertje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de cake in plakjes.

    Spoel de bessen, rist de aalbessen van hun steeltjes maar hou 4 trosjes apart voor de afwerking.

    Los de honing op in het lauwe water.

  2. Chocolademousse

  3. 2

    Klop de eiwitten stijf.

    Klop de room stijf met 1 el poedersuiker.

    Smelt de chocolade met 1 el water in de microgolfoven.

    Laat even afkoelen en meng met room.

    Spatel er het eiwit door, dek af en zet in de koelkast.

  4. 3

    Leg in 4 glazen telkens 2 plakjes cake. Lepel er wat honing en chocolademousse over, en strooi er bessen bij. Herhaal en werk af met een takje aalbessen.

  5. 4

    Serveer gekoeld, bestrooid met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de cake in plakjes.

    Spoel de bessen, rist de aalbessen van hun steeltjes maar hou 4 trosjes apart voor de afwerking.

    Los de honing op in het lauwe water.

  2. Chocolademousse

  3. 2

    Klop de eiwitten stijf.

    Klop de room stijf met 1 el poedersuiker.

    Smelt de chocolade met 1 el water in de microgolfoven.

    Laat even afkoelen en meng met room.

    Spatel er het eiwit door, dek af en zet in de koelkast.

  4. 3

    Leg in 4 glazen telkens 2 plakjes cake. Lepel er wat honing en chocolademousse over, en strooi er bessen bij. Herhaal en werk af met een takje aalbessen.

  5. 4

    Serveer gekoeld, bestrooid met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.