Witte chocolademousse met appel-banaancrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte chocolademousse met appel-banaancrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocolademousse met een fruitige toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de geraspte witte chocolade smelten in de magnetron.

    Klop del room tot slagroom.

    Klop de eiwitten met 2 eetlepels bloemsuiker tot schuim.

    Spatel de chocolade en het opgeklopte eiwit onder de room.

    Zet 12 uur in de koelkast.

  2. 2

    Meng de bloem met de bruine suiker en de gesmolten boter.

    Meng twee bananen en twee appels (in kleine stukjes) en verdeel over beboterde ovenschaaltjes – type ramequin.

  3. 3

    Leg er een klontje boter bovenop en strooi er wat kaneelpoeder over. Schep de crumble erover en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  4. 4

    Bestrooi met een beetje poedersuiker en serveer lauw met de witte chocolademousse.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de geraspte witte chocolade smelten in de magnetron.

    Klop del room tot slagroom.

    Klop de eiwitten met 2 eetlepels bloemsuiker tot schuim.

    Spatel de chocolade en het opgeklopte eiwit onder de room.

    Zet 12 uur in de koelkast.

  2. 2

    Meng de bloem met de bruine suiker en de gesmolten boter.

    Meng twee bananen en twee appels (in kleine stukjes) en verdeel over beboterde ovenschaaltjes – type ramequin.

  3. 3

    Leg er een klontje boter bovenop en strooi er wat kaneelpoeder over. Schep de crumble erover en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  4. 4

    Bestrooi met een beetje poedersuiker en serveer lauw met de witte chocolademousse.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.