Recept

Witte chocolademousse met appel-banaancrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocolademousse met een fruitige toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de geraspte witte chocolade smelten in de magnetron.

    Klop del room tot slagroom.

    Klop de eiwitten met 2 eetlepels bloemsuiker tot schuim.

    Spatel de chocolade en het opgeklopte eiwit onder de room.

    Zet 12 uur in de koelkast.

  2. 2

    Meng de bloem met de bruine suiker en de gesmolten boter.

    Meng twee bananen en twee appels (in kleine stukjes) en verdeel over beboterde ovenschaaltjes – type ramequin.

  3. 3

    Leg er een klontje boter bovenop en strooi er wat kaneelpoeder over. Schep de crumble erover en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  4. 4

    Bestrooi met een beetje poedersuiker en serveer lauw met de witte chocolademousse.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witte chocolademousse met appel-banaancrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!