Lekker Shop Shop

Limoncellomousse

Zo maak je ‘t
  1. Splits de eieren. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht nadien uit. 

  2. Klop de eidooiers met de kristalsuiker en de geraspte citroenschil tot een dikke witte massa. Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. 

  3. Verwarm het citroensap. Knijp de gelatine uit en los 'm op in het warme citroensap. Laat wat afkoelen en roer door het eiermengsel

  4. Klop de eiwitten stijf. Klop in een andere kom de room stijf met de poedersuiker. Meng de limoncello door het eicitroenmengsel. Spatel daarna eerst de slagroom en vervolgens het eiwitschuim door de massa. Verdeel over glazen en zet 2 uur in de koelkast.

  5. Hak de pistachenootjes fijn. Werk de glaasjes af met de pistaches. 

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

IJslolly met bubbels

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Advocaat met slagroom

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Wortelchips