Stoemp van pompoen met pepersteak
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoemp van pompoen met pepersteak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig en pittig tegelijkertijd

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de pompoen en snij ’m in blokjes. Snij de bieslook in ringetjes. Schil de aardappelen. 

  2. 2

    Stoom de pompoenblokjes gaar. Kook de aardappelen 12 à 15 minuten in lichtgezouten water. Giet af.

  3. 3

    Bak de steaks in een pan met hete boter aan beide kanten bruin. Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Doe de gare pompoen bij de gekookte aardappelen en stamp ze tot puree. Roer de zure room en de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de steaks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de pompoen en snij ’m in blokjes. Snij de bieslook in ringetjes. Schil de aardappelen. 

  2. 2

    Stoom de pompoenblokjes gaar. Kook de aardappelen 12 à 15 minuten in lichtgezouten water. Giet af.

  3. 3

    Bak de steaks in een pan met hete boter aan beide kanten bruin. Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Doe de gare pompoen bij de gekookte aardappelen en stamp ze tot puree. Roer de zure room en de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de steaks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.