Langzaam gegaarde ribbetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Langzaam gegaarde ribbetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze ribbetjes kun je makkelijk van tevoren maken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 120°C.

  2. 2

    Plet de mosterd- en karwijzaadjes in een vijzel of tussen twee lepels.Meng alle kruiden in een kom.

  3. 3

    Leg de ribbetjes in een ingevette ovenschaal.Strooi het kruidenmengsel erover en wrijf het zachtjes in het vlees.

  4. 4

    Bak de ribbetjes 2.30 uur in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Snij de ribbetjes van elkaar en serveer ze op een plank of een groot bord.

  6. Serveeridee

  7. 6

    Maak duivelse servetten door met rode stift of verf een duivelsstaart te tekenen op simpele witte servetten. Een ideaal werkje om je kinderen mee bezig te houden in aanloop naar de match!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 120°C.

  2. 2

    Plet de mosterd- en karwijzaadjes in een vijzel of tussen twee lepels.Meng alle kruiden in een kom.

  3. 3

    Leg de ribbetjes in een ingevette ovenschaal.Strooi het kruidenmengsel erover en wrijf het zachtjes in het vlees.

  4. 4

    Bak de ribbetjes 2.30 uur in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Snij de ribbetjes van elkaar en serveer ze op een plank of een groot bord.

  6. Serveeridee

  7. 6

    Maak duivelse servetten door met rode stift of verf een duivelsstaart te tekenen op simpele witte servetten. Een ideaal werkje om je kinderen mee bezig te houden in aanloop naar de match!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.