Gegrilde varkenskotelet met krieltjes en radijzen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde varkenskotelet met krieltjes en radijzen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, citroensap, paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens een uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Bak de krieltjes en de rode ui in een speciale grilpan op de bbq of gewoon in een wokpan  op het fornuis, doe ze in een kom. Voeg de radijzen, in plakjes, en grofgesneden rucola toe. Meng 5 el olijfolie met 2 el citroensap en 2 el kappertjes, schenk over de aardappelen.

  3. 3

    Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de krieltjes en radijzen. Lekker met honingdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, citroensap, paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens een uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Bak de krieltjes en de rode ui in een speciale grilpan op de bbq of gewoon in een wokpan  op het fornuis, doe ze in een kom. Voeg de radijzen, in plakjes, en grofgesneden rucola toe. Meng 5 el olijfolie met 2 el citroensap en 2 el kappertjes, schenk over de aardappelen.

  3. 3

    Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de krieltjes en radijzen. Lekker met honingdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.