Havermoutkoekjes met honing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Havermoutkoekjes met honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Knapperige koekjes waar je van blijft eten!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de boter schuimig, samen met de suiker en een snuifje zout. Roer er een voor een de eieren door.

  3. 3

    Meng de bloem met de havermout en roer door het beslag. Doe er het amandelpoeder en de honing bij en voeg indien nodig de melk toe zodat je het deeg makkelijk kunt kneden.

  4. 4

    Knijp kleine stukjes van het deeg en leg ze, met 4 cm tussenruimte, op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in een kwartier goudbruin in de oven.

  5. 5

    Laat de koekjes volledig afkoelen op een rooster en bewaar ze in een goed afgesloten blik. Ze blijven meerdere maanden goed.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de boter schuimig, samen met de suiker en een snuifje zout. Roer er een voor een de eieren door.

  3. 3

    Meng de bloem met de havermout en roer door het beslag. Doe er het amandelpoeder en de honing bij en voeg indien nodig de melk toe zodat je het deeg makkelijk kunt kneden.

  4. 4

    Knijp kleine stukjes van het deeg en leg ze, met 4 cm tussenruimte, op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in een kwartier goudbruin in de oven.

  5. 5

    Laat de koekjes volledig afkoelen op een rooster en bewaar ze in een goed afgesloten blik. Ze blijven meerdere maanden goed.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.