Recept

Tortellini met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de gekookte ham in blokjes. Bak ze in een grote pan licht aan in olijfolie. Voeg de room toe.

  2. 2

    Roer de geitenkaas door de room en de hamblokjes. Breng op smaak met nootmuskaat.

  3. 3

    Schil de wortelen en snij in kleine blokjes. Spoel de rucola en laat uitlekken.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Laat de erwtjes en wortelen 1 minuut meekoken.

  5. 5

    Giet af en roer de pasta met de groenten onder de saus. Verdeel over 4 borden en werk af met rucola en geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortellini met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!