Recept

Groene salade met camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de camembert in 8 gelijke stukken. Haal de stukken eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm voor de saus de veenbessencompote met het sinaasappelsap. Laat 2 minuten zacht koken.

  3. 3

    Spoel de veldsla, rucola en spinazie en laat uitlekken. Meng voor de dressing de slaolie, wittewijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Giet over de sla.

  4. 4

    Bak de gepaneerde stukken camembert in olie tot ze een goudbruin en krokant korstje hebben.

  5. 5

    Verdeel de sla over 2 borden, leg er de camembert bij en werk af met het veenbessensausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groene salade met camembert

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!