Groene salade met camembert
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groene salade met camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de camembert in 8 gelijke stukken. Haal de stukken eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm voor de saus de veenbessencompote met het sinaasappelsap. Laat 2 minuten zacht koken.

  3. 3

    Spoel de veldsla, rucola en spinazie en laat uitlekken. Meng voor de dressing de slaolie, wittewijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Giet over de sla.

  4. 4

    Bak de gepaneerde stukken camembert in olie tot ze een goudbruin en krokant korstje hebben.

  5. 5

    Verdeel de sla over 2 borden, leg er de camembert bij en werk af met het veenbessensausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de camembert in 8 gelijke stukken. Haal de stukken eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm voor de saus de veenbessencompote met het sinaasappelsap. Laat 2 minuten zacht koken.

  3. 3

    Spoel de veldsla, rucola en spinazie en laat uitlekken. Meng voor de dressing de slaolie, wittewijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Giet over de sla.

  4. 4

    Bak de gepaneerde stukken camembert in olie tot ze een goudbruin en krokant korstje hebben.

  5. 5

    Verdeel de sla over 2 borden, leg er de camembert bij en werk af met het veenbessensausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.