Recept

Groene salade met camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de camembert in 8 gelijke stukken. Haal de stukken eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel. Laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm voor de saus de veenbessencompote met het sinaasappelsap. Laat 2 minuten zacht koken.

  3. 3

    Spoel de veldsla, rucola en spinazie en laat uitlekken. Meng voor de dressing de slaolie, wittewijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Giet over de sla.

  4. 4

    Bak de gepaneerde stukken camembert in olie tot ze een goudbruin en krokant korstje hebben.

  5. 5

    Verdeel de sla over 2 borden, leg er de camembert bij en werk af met het veenbessensausje.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groene salade met camembert

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!