Gevulde pasta met champignons en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde pasta met champignons en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Haal ze uit het water met een schuimspaan en roer er voorzichtig wat olijfolie door.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Maak de paddenstoelen schoon en snij in stukken.

  3. 3

    Bak de sjalotten, knoflook en champignons in een mengeling van boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel de peterselie en hak fijn. Voeg toe aan het champignonmengsel.

  5. 5

    Verdeel de pasta over vier borden. Lepel er wat champignons over en werk af met verbrokkelde geitenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Haal ze uit het water met een schuimspaan en roer er voorzichtig wat olijfolie door.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Maak de paddenstoelen schoon en snij in stukken.

  3. 3

    Bak de sjalotten, knoflook en champignons in een mengeling van boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel de peterselie en hak fijn. Voeg toe aan het champignonmengsel.

  5. 5

    Verdeel de pasta over vier borden. Lepel er wat champignons over en werk af met verbrokkelde geitenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.