Oosterse wortel-linzensoep met kipspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse wortel-linzensoep met kipspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere soep met kip

bereiding
  1. 1

    Rasp de gember. Schil de wortelen en de aardappelen en snij in stukken. Spoel de selder en snij in stukken.

  2. 2

    Stoof de ui, gember en currypasta aan. Roerbak 5 minuten met de wortelen, selder en aardappelen. Breng aan de kook met de bouillon en laat 30 minuten sudderen.

  3. 3

    Kook de linzen 8 minuten in lichtgezouten water. Giet af. Mix de soep en doe er de linzen bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rijg de kipfilet op satéstokjes. Bestrijk met olijfolie en kipkruiden. Gril de spiesjes 2 à 3 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Schep de soep uit in kommen, leg er een kipspiesje op en werk af met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp de gember. Schil de wortelen en de aardappelen en snij in stukken. Spoel de selder en snij in stukken.

  2. 2

    Stoof de ui, gember en currypasta aan. Roerbak 5 minuten met de wortelen, selder en aardappelen. Breng aan de kook met de bouillon en laat 30 minuten sudderen.

  3. 3

    Kook de linzen 8 minuten in lichtgezouten water. Giet af. Mix de soep en doe er de linzen bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rijg de kipfilet op satéstokjes. Bestrijk met olijfolie en kipkruiden. Gril de spiesjes 2 à 3 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Schep de soep uit in kommen, leg er een kipspiesje op en werk af met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.