Hutsepotsoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hutsepotsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Soep vol lekkers

bereiding
  1. 1

    Snij de varkensribbetjes los en laat ze kleuren in een pan met boter. Snij de worsten in stukken en bak ze ook rondom even aan.

  2. 2

    Schil de wortelen en snij ze in dikke plakken. Schil de raapjes en snij ze in partjes. Snij de savooikool in brede repen. Maak de spruitjes schoon, halveer grote exemplaren.

  3. 3

    Stoof de wortelen en raapjes even aan in een soeppan met boter. Doe het vlees en het kruidentuiltje erbij, overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken. Voeg de spruitjes en de savooikool toe en laat nog 10 minuten verder koken.

  4. 4

    Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer meteen, met mosterd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de varkensribbetjes los en laat ze kleuren in een pan met boter. Snij de worsten in stukken en bak ze ook rondom even aan.

  2. 2

    Schil de wortelen en snij ze in dikke plakken. Schil de raapjes en snij ze in partjes. Snij de savooikool in brede repen. Maak de spruitjes schoon, halveer grote exemplaren.

  3. 3

    Stoof de wortelen en raapjes even aan in een soeppan met boter. Doe het vlees en het kruidentuiltje erbij, overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken. Voeg de spruitjes en de savooikool toe en laat nog 10 minuten verder koken.

  4. 4

    Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer meteen, met mosterd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.