• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappel met zalm & pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een hartig omhulsel met een lichte vulling

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de knoflook.

    Snij de zalm in reepjes.

    Spoel en droog de rucola.

  2. 2

    Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'.

  3. Pesto

  4. 3

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Doe de basilicumblaadjes met de knoflook, de iets afgekoelde pijnboompitten, peper en zout in een vijzel of blender en maak fijn. Voeg er geleidelijk olijfolie bij tot de pesto de gewenste dikte heeft.

  5. 4

    Maak het kruim van de aardappelen wat los. Lepel er een beetje pesto in. Schep er de zalmreepjes bij. Werk af met de rest van de pesto en een blaadje basilicum.

    Serveer met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de knoflook.

    Snij de zalm in reepjes.

    Spoel en droog de rucola.

  2. 2

    Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'.

  3. Pesto

  4. 3

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Doe de basilicumblaadjes met de knoflook, de iets afgekoelde pijnboompitten, peper en zout in een vijzel of blender en maak fijn. Voeg er geleidelijk olijfolie bij tot de pesto de gewenste dikte heeft.

  5. 4

    Maak het kruim van de aardappelen wat los. Lepel er een beetje pesto in. Schep er de zalmreepjes bij. Werk af met de rest van de pesto en een blaadje basilicum.

    Serveer met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.