Gevulde aardappel met ricotta en erwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappel met ricotta en erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uitermate geschikt voor een veggie lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de munt en de basilicum.

    Pers de limoen.

  2. 2

    Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'.

  3. 3

    Blancheer de erwtjes en peultjes kort in gezouten water. Laat ze schrikken zodat ze mooi frisgroen blijven.

  4. 4

    Pureer de helft van de erwten met de knoflook, ricotta en gehakte kruiden. Breng op smaak met limoensap, peper en zout.

  5. 5

    Maak het kruim van de aardappelen wat los en schep er de ricottavulling in. Werk af met enkele erwtjes en een blaadje munt.

  6. 6

    Serveer met een gemengde groene salade en de rest van de peultjes en erwtjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de munt en de basilicum.

    Pers de limoen.

  2. 2

    Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'.

  3. 3

    Blancheer de erwtjes en peultjes kort in gezouten water. Laat ze schrikken zodat ze mooi frisgroen blijven.

  4. 4

    Pureer de helft van de erwten met de knoflook, ricotta en gehakte kruiden. Breng op smaak met limoensap, peper en zout.

  5. 5

    Maak het kruim van de aardappelen wat los en schep er de ricottavulling in. Werk af met enkele erwtjes en een blaadje munt.

  6. 6

    Serveer met een gemengde groene salade en de rest van de peultjes en erwtjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.