Gevulde focaccia
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde focaccia

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Italiaanse lekkernij

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Laat even afkoelen op een rooster, maar laat de oven aanstaan.

  2. 2

    Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in plakjes. Halveer de broodjes, bestrijk ze rijkelijk met de pesto. Beleg ze met de plakjes gerookte zalm en de mozzarella. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden.

  3. 3

    Schuif de focaccia 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas begint te smelten.

  4. 4

    Spoel de sla, tomaten en komkommer. Scheur de sla in stukken en laat goed uitlekken in een vergiet. Snij de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Hussel de groenten goed door elkaar en maak aan met een beetje olijfolie.

  5. 5

    Serveer de focaccia’s met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Laat even afkoelen op een rooster, maar laat de oven aanstaan.

  2. 2

    Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in plakjes. Halveer de broodjes, bestrijk ze rijkelijk met de pesto. Beleg ze met de plakjes gerookte zalm en de mozzarella. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden.

  3. 3

    Schuif de focaccia 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas begint te smelten.

  4. 4

    Spoel de sla, tomaten en komkommer. Scheur de sla in stukken en laat goed uitlekken in een vergiet. Snij de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Hussel de groenten goed door elkaar en maak aan met een beetje olijfolie.

  5. 5

    Serveer de focaccia’s met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.