Recept

Toast haloumi met dille en kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk Griekse kaas op een broodje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kaas, de tomaat en de venkel in plakjes.

    Hak de dille fijn.

  2. Dressing

  3. 2

    Meng de kappertjes, dille, 1 el olijfolie, witte-wijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.

  4. 3

    Wentel de plakjes haloumi door de bloem en bak ze 1 à 2 minuten aan elke kant in de olie.

  5. 4

    Rooster het brood. Bestrijk het met wat mayonaise en beleg met een plakje tomaat, wat rucola, een plak gebakken haloumi en een plakje venkel.

    Serveer met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast haloumi met dille en kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!