Kippenboutjes met gebakken appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippenboutjes met gebakken appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zomers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de appels in dikke plakken.

    Snij de lente-uien in ringetjes.

  2. 2

    Kruid de kippenboutjes met peper, zout en kerrie. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.

  3. 3

    Kook ondertussen de rijst gaar.

  4. 4

    Bak de plakken appel 1 à 2 minuten aan elke kant in de boter. Haal ze uit de pan. Roerbak er de rijst en de lente-uitjes in.

  5. 5

    Serveer de kippenboutjes met de appelplakken en de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de appels in dikke plakken.

    Snij de lente-uien in ringetjes.

  2. 2

    Kruid de kippenboutjes met peper, zout en kerrie. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.

  3. 3

    Kook ondertussen de rijst gaar.

  4. 4

    Bak de plakken appel 1 à 2 minuten aan elke kant in de boter. Haal ze uit de pan. Roerbak er de rijst en de lente-uitjes in.

  5. 5

    Serveer de kippenboutjes met de appelplakken en de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.