Koolrolletjes met gehaktvulling
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koolrolletjes met gehaktvulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Winterse rolletjes!

bereiding
  1. 1

    Spoel de koolbladeren en blancheer ze 1 à 2 minuten in gezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud water, dep droog en snij de harde nerven weg. Leg de bladeren naast elkaar.

  2. 2

     

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, peper en zout. Vorm er 8 rolletjes van. Verpak ze in de koolbladeren en bind vast met keukentouw. Bak de koolrolletjes rondom 3 à 4 minuten in olie. Blus met de bouillon en de passata. Dek af en laat 30 minuten zachtjes stoven.

  3. 3

    Verwijder het keukentouw. Serveer de koolrolletjes met de saus en werk eventueel af met wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de koolbladeren en blancheer ze 1 à 2 minuten in gezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud water, dep droog en snij de harde nerven weg. Leg de bladeren naast elkaar.

  2. 2

     

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, peper en zout. Vorm er 8 rolletjes van. Verpak ze in de koolbladeren en bind vast met keukentouw. Bak de koolrolletjes rondom 3 à 4 minuten in olie. Blus met de bouillon en de passata. Dek af en laat 30 minuten zachtjes stoven.

  3. 3

    Verwijder het keukentouw. Serveer de koolrolletjes met de saus en werk eventueel af met wat peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.