Recept

Lichte panna cotta met passievruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoet zonder suiker!

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Breng de melk en de room aan de kook en zet het vuur zachter.

  2. 2

    Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap er de uit en doe ze met het stokje bij de melk. Hou 10 minuten warm, net onder het kookpunt: roer af en toe om. 

  3. 3

    Neem het vanillestokje uit de melk. Knijp de gelatine uit en roer die met de ricotta door de melk. Breng op smaak met stevia. Schenk in glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.

  4. 4

    Halveer de passievruchten en lepel de pitjes over de panna cotta. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lichte panna cotta met passievruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Breng de melk en de room aan de kook en zet het vuur zachter.

  2. 2

    Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap er de uit en doe ze met het stokje bij de melk. Hou 10 minuten warm, net onder het kookpunt: roer af en toe om. 

  3. 3

    Neem het vanillestokje uit de melk. Knijp de gelatine uit en roer die met de ricotta door de melk. Breng op smaak met stevia. Schenk in glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.

  4. 4

    Halveer de passievruchten en lepel de pitjes over de panna cotta. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!