Rijstpannetje met kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rijstpannetje met kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse groentjes voor een winters gerecht

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de paprika, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Spoel de vis, dep goed droog en snij in hapklare stukken.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.

  3. 3

    Verhit zonnebloemolie in een pan en stoof de ui en de knoflook glazig. Schep er de paprikablokjes onder. Roer er de tomatenpuree onder en blus met de bouillon. Voeg de vis toe en laat het stoofpotje 5-7 minuten op hoog vuur pruttelen.

  4. 4

    Voeg de rijst toe, schep goed om en laat nog even meewarmen. Breng op smaak met paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  5. 5

    Snij de olijven en de tomaatjes in reepjes en schep onder het rijstpannetje. Serveer met gesnipperde bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de paprika, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Spoel de vis, dep goed droog en snij in hapklare stukken.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.

  3. 3

    Verhit zonnebloemolie in een pan en stoof de ui en de knoflook glazig. Schep er de paprikablokjes onder. Roer er de tomatenpuree onder en blus met de bouillon. Voeg de vis toe en laat het stoofpotje 5-7 minuten op hoog vuur pruttelen.

  4. 4

    Voeg de rijst toe, schep goed om en laat nog even meewarmen. Breng op smaak met paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  5. 5

    Snij de olijven en de tomaatjes in reepjes en schep onder het rijstpannetje. Serveer met gesnipperde bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.