Vijgenpizza
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vijgenpizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept uit 'Leila Bakt'

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C

  2. 2

    Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept

  3. 3

    Verdeel het deeg in 24 porties en rol deze dun uit. Leg ze op bakplaten met bakpapier

  4. 4

    Besmeer elke minipizza met ricota en bestrooi met sinaasappelrasp en amandelspijs

  5. 5

    Verdeel de chocolade en de vijgen over de pizza's en giet er een beetje honing over

  6. 6

    Bak de pizza's in het midden van de oven gedurende 8 - 10 minuten

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C

  2. 2

    Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept

  3. 3

    Verdeel het deeg in 24 porties en rol deze dun uit. Leg ze op bakplaten met bakpapier

  4. 4

    Besmeer elke minipizza met ricota en bestrooi met sinaasappelrasp en amandelspijs

  5. 5

    Verdeel de chocolade en de vijgen over de pizza's en giet er een beetje honing over

  6. 6

    Bak de pizza's in het midden van de oven gedurende 8 - 10 minuten

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.