Engelse trifle met rood fruit
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Engelse trifle met rood fruit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Trifle met rood fruit uit 'Leila Bakt'

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Klop de eieren met de kristalsuiker en vanillesuiker licht en luchtig.

  3. 3

    Smelt de boter en roer hem door de melk. Meng de melk door het eimengsel.

  4. 4

    Zeef de bloem met het bakpoeder en zout en spatel dit voorzichtig door het eimengsel.

  5. 5

    Kies je smaakmaker of doe het deeg in een ingevette en met paneermeel bestrooide ronde taartvorm van 24 centimeter.

  6. 6

    Bak de taart in het midden van de oven 25-30 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt en er droog uitkomt.

  7. 7

    Laat de taart in de vorm enigszins afkoelen en stort hem op een schaal of taartrooster.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Klop de eieren met de kristalsuiker en vanillesuiker licht en luchtig.

  3. 3

    Smelt de boter en roer hem door de melk. Meng de melk door het eimengsel.

  4. 4

    Zeef de bloem met het bakpoeder en zout en spatel dit voorzichtig door het eimengsel.

  5. 5

    Kies je smaakmaker of doe het deeg in een ingevette en met paneermeel bestrooide ronde taartvorm van 24 centimeter.

  6. 6

    Bak de taart in het midden van de oven 25-30 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt en er droog uitkomt.

  7. 7

    Laat de taart in de vorm enigszins afkoelen en stort hem op een schaal of taartrooster.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.