Muffins met chocolade
bereiding
- 
                        
1
Verwarm de oven voor op 175°C voor grote muffins en op 200°C voor kleine muffins.
 - 
                        
2
Smelt de boter en roer de melk en citroenrasp erdoor.
 - 
                        
3
Klop de eieren met de kirstal- en vanillesuiker licht en luchtig.
 - 
                        
4
Roer het botermengsel door het eimengsel.
 - 
                        
5
Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout en schep dit voorzichtig door het boter-eimengsel.
 - 
                        
6
Zet papieren caisses in een muffinplaat en vul ze voor twee derde met het deeg.
 - 
                        
7
Verdeel de geraspte chocolade erover.
 - 
                        
8
Bak grote muffins circa 20 minuten en kleine 12-15 minuten in het midden van de oven. Een prikker die je in het midden steekt, moet er droog uitkomen.